Praktisk

 

VELKOMMEN TIL KRIMFESTIVALEN!

Krimfestivalen
Festivalen avholdes fra torsdag 3. mars til lørdag 5. mars 2016, og er The Guardians liste over verdens beste krimfestivaler. Årets festival er den femte i rekken. Festivalens mål er å utforske det særegne ved nordisk krim, og sette den i et internasjonalt perspektiv.

56 forfattere på 50 programposter
Programmet inneholder 50 ulike programposter, og de fleste foregår i Cappelen Damm-huset eller på Centralteatret. Som tidligere år blir det forfatterintervjuer, paneldiskusjoner, krimteatersport, quiz og mye mer. I tillegg er det i år fokus på True Crime, og derfor vil også Politihøyskolens eksperter på Kriminalteknikk vise hvordan de finner og sikrer spor på et åsted.

Arrangører
Cappelen Damm og Krimklubben er hovedarrangører av Krimfestivalen, og den blir arrangert i samarbeid med Rivertonklubben, Oslo Nye Teater, Tanum Karl Johan, Ark Egertorget, Narvesen Continental, Norli Universitetsgaten, og ni andre forlag: Aschehoug, Gyldendal, Kagge, Vigmostad & Bjørke, Juritzen, Quintano, Mata, Kolon og Harper Collins. Dagbladet er festivalens mediepartner.

Alle arrangementene er gratis.

Restaurant Seierherrene
I Cappelen Damm-huset er restaurant Seierherrene åpen fredag 4. og lørdag 5. mars, fra klokka 17.00 – 23.00. Klikk her for å se menyen.

NB: Det kan lønne seg å bestille bord. Send en e-post til: brest.kantine@cappelendamm.no

Adresser:

  • Cappelen Damm: Akersgata 47/49
  • Centralteatret: Akersgata 38, vis-à-vis Cappelen Damm
  • Narvesen Continental: Stortingsgata 24/26
  • Tanum Karl Johan: Karl Johans gate 37-41
  • Norli Universitetsgata: Universitetsgata 24
  • ARK Egertorget: Egertorget, Øvre Slottsgt. 23/25

Årets krimmagasin
KRIM er på 100 sider og fylt med stoff om Krimfestivalens forfattere og om vårens krimbøker. Bla, klikk og les – mye fint lesestoff for alle krimfans der ute!